Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED ABS K5 Basic - White

KEXCELLED ABS K5 Basic filament 1.75 mm, der er let at printe, og som forbedrer typiske ABS-materialers skævheder og revnedannelser. Med ABS-materialers høje mekaniske ydeevne er det en modificeret version med en mindre skarp lugt, lavere krympning og lavere printtemperatur.

142 kr.

Farve:
White
Vis flere valgmuligheder
Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED ABS K5 Basic?

ABS K5 er et ABS-materiale, der er let at printe, og som forbedrer typiske fejl ved ABS-materialer, såsom skævhed og revnedannelse. Med ABS-materialers høje mekaniske ydeevne er det en modificeret version med en mindre skarp lugt, lavere krympning og lavere printtemperatur.

Yderligere fordele ved dette filament:

  • Fremragende slagfasthed med meget mindre skævhed og revnedannelse
  • Nem at udskrive og stabilt filament
  • God sammensmeltningsevne
  • Lavere printtemperatur

Tekniske specifikationer: KEXCELLED ABS K5-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED ABS K5-MSDS-ENG-PDF


 

Forskellen mellem ABS K5 og ASA K5?

ASA K5 har generelt bedre egenskaber end ABS K5, dog hvis der ønskes et prisbilligt produkt er ABS K5 et billigere alternativ, hvis man ikke har brug for egenskaberne ved ASA K5.


 

Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og det er et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: ABS (Acrylonitril-Butadien-Styren)

ABS er kendt for sin styrke, holdbarhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer.

Det er et almindeligt anvendt materiale i industrien til fremstilling af reservedele, legetøj, elektronik, og mange andre produkter.

ABS er også et populært materiale i 3D printning, da det har en høj styrke og stivhed, hvilket gør det velegnet til at fremstille dele, der skal modstå belastninger og slid.

Det kan også nemt slibes og poleres, hvilket gør det velegnet til fremstilling af produkter med glatte overflader.

ABS kan være udfordrende at arbejde med på grund af dets høje krav til varme og temperaturkontrol, men det kan give nogle imponerende resultater i hænderne på en erfaren 3D printer.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
220~250℃
Byggeplade temperatur
80~100℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
38~42 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
40~42 (Mpa)

Under udskrivningsprocessen skal ABS holdes varmt for at undgå, at det afkøles for hurtigt, hvilket kan forårsage deformationer og revner i det udskrevne produkt. Derfor skal du som minimum have opvarmet byggeplader, derudover anbefales et lukket kammer og gerne med varme i.

Derudover er det vigtigt, at printningen foregår i et velventileret rum, da ABS afgiver et giftigt kemikalie, når det smeltes, hvilket kan føre til hovedpine og døsighed ved overeksponering.

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED ABS K5 Basic - White”

Kexcelled ABS K5 Filament natural
KEXCELLED ABS K5 Basic - White
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram