Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED ASA K5 - Black

KEXCELLED ASA K5 1.75 mm, er mere modstandsdygtig over for påvirkning af sollys (UV), temperaturer, vind og vejr. Filamentet kan anvendes til langvarig udendørs brug, f.eks. til udvendige dele af biler og kabinetter til klimaanlæg.

374 kr.

299 kr. ekskl. moms

Farve:
Black
Vis flere valgmuligheder

Udsolgt (Kontakt os for at høre leveringsdato på dette produkt)

Tilbudsform/rådgivning
Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED ASA K5?

I lighed med ABS er ASA K5 mere modstandsdygtig over for påvirkning af sollys (UV), temperaturer, vind og vejr.

Det kan anvendes til langvarig udendørs brug, f.eks. til udvendige dele af biler og kabinetter til klimaanlæg.

Tekniske specifikationer: KEXCELLED ASA K5-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED ASA K5-MSDS-ENG-PDFForskellen mellem ABS K5 og ASA K5?

ASA K5 har generelt bedre egenskaber end ABS K5, dog hvis der ønskes et prisbilligt produkt er ABS K5 et billigere alternativ, hvis man ikke har brug for egenskaberne ved ASA K5.Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og det er et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: ASA (Acrylonitrile Styrene Acrylate)

ASA er kendt for sin holdbarhed, stivhed og UV-resistens. ASA er en modificeret form af ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene), hvor styrenkomponenten er erstattet af acrylesterkomponenten. ASA er derfor mere velegnet til udendørs anvendelse end ABS, da det ikke vil blive gulnet eller sprødt med tiden på grund af sollys.

ASA er velegnet til 3D printning, da det har gode mekaniske egenskaber, såsom høj styrke og stivhed. Det kan printes på FDM (Fused Deposition Modeling) 3D printere og er en populær plasttype til at printe funktionelle dele, som kræver holdbarhed og UV-resistens. ASA er også kendt for sin gode binding mellem lagene, hvilket resulterer i stærkere og mere pålidelige print.

Når man printer med ASA, er det vigtigt at have en opvarmet printplade og en opvarmet printekstruder. ASA har et højere smeltepunkt end ABS, så det kræver en højere printetemperatur og tager derfor længere tid at printe. ASA kan også være mere udfordrende at printe end ABS, da det er mere tilbøjeligt til at krympe og revne, hvis ikke de rette forholdsregler tages.

ASA er velegnet til en lang række applikationer, herunder prototyper, maskindele, emballage og udendørsprodukter, der kræver holdbarhed og UV-resistens.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
240~260℃
Bed temperatur
80~100℃
Printningshastighed
30-60mm/s
Slagstyrke
28~32 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
32~35 (Mpa)

I lighed med ABS er ASA K5 mere modstandsdygtig over for påvirkning af sollys (UV), temperaturer, vind og vejr. Det kan anvendes til langvarig udendørs brug, f.eks. til udvendige dele af biler og kabinetter til klimaanlæg.

En sidste ting at bemærke om både ASA og ABS er, at materialerne bør anvendes i velventilerede rum, eller i maskiner med direkte udsugning. Når ASA 3D printes, frigiver det stærkt lugtende og giftige dampe, så ventilation er afgørende. ABS afgiver også et giftigt kemikalie, når det smeltes, hvilket kan føre til hovedpine og døsighed ved overeksponering.

Hvad synes andre om dette produkt?

Vurderet 5 ud af 5 stjerner
1 anmeldelse
4 stjerner 0
3 stjerner 0
2 stjerner 0
1 stjerne 0

1 review for KEXCELLED ASA K5 - Black

  Tilføj anmeldelse

  Kexcelled ASA K5 Filament black
  KEXCELLED ASA K5 - Black

  374 kr.

  299 kr. ekskl. moms

  Rul til top og læg i kurv
  Ekspert-rådgivning
  Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
  Bred erfaring
  Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
  Kvalitetsprodukter
  Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
  cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram