Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PLA K5C Color Change - Glow In The Dark Blue

KEXCELLED PLA K5C Color Change 1.75 mm filament er et højkvalitetsprodukt, som er i stand til at producere fantastiske farveændringer og giver flere muligheder for kreativitet.

313 kr.

Farve:
Blue
Vis flere valgmuligheder
Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED PLA K5C Color change ?

PLA K5C Glow in the Dark er et materiale med en fosforforbindelse, der gør 3D-print emnet lysende i mørket efter lys eksponering.

Når det ikke lyser, har det en naturlig (cremet) farve.

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PLA K5C-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PLA K5C-MSDS-ENG-PDF

OBS: Vi anbefaler at placere modellen under stærkt sollys eller UV-lys i et stykke tid for at opnå en fremragende glødende effekt.

__________________________________________________________________________________________________________________


Forskellen mellem KEXCELLED PLA K3, PLA K5 & PLA K6

  • PLA K3 er det billigste produkt med gode egenskaber
    ,
  • PLA K5 har forbedret egenskaber og kan printes hurtigt
    ,
  • PLA K6 er et opgraderet PLA-materiale med høj sejhed, ingen skævhed og god binding mellem lagene, og det kan derfor anvendes til strukturelle dele med højere krav til teknisk ydeevne.

__________________________________________________________________________________________________________________


Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og det er et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.

__________________________________________________________________________________________________________________


Generelt om materialet: PLA (Poly Lactic Acid)

PLA står for Poly Lactic Acid, som er en biologisk nedbrydelig termoplastisk polymer lavet af fornybare ressourcer, som majsstivelse eller sukkerrør. Filamentet er let at bruge og passer perfekt til både nybegyndere og erfarne brugere, der ønsker at skabe flotte og stærke 3D-prints. Med en glat overflade og en høj tolerance for dimensionel nøjagtighed giver KEXCELLED filament PLA K5 Basic dig mulighed for at producere detaljerede og præcise 3D-prints med lethed.

Miljøet er også i fokus med KEXCELLED PLA K5 filamentet. Det er lavet af plantebaserede stoffer og er derfor biologisk nedbrydeligt. Det gør det ikke kun miljøvenligt men også velegnet til genbrug. Derudover, afgiver filamentet næsten ingen lugt under opvarmning, hvilket gør det til et behageligt og sikkert materiale at bruge.
PLA skal efterbearbejdes mekanisk, hvis man ønsker en flottere overflade.
PLA filamentet er en fantastisk mulighed for at skabe smukke og præcise modeller med lethed, mens du også tager hensyn til miljøet.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
190~220℃
Byggeplade temperatur
30~60℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
18~22 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
40~45 (Mpa)

Vores erfaring med dette produkt er, at det er let at bruge og kræver ikke nogen særlig ekspertise eller avancerede indstillinger for at få gode resultater. Filamentet producerer 3D-prints med glatte overflader, som gør dem velegnede til visuelle projekter og prototyper. PLA har en minimal tendens til warping under printning, hvilket betyder, at det er mindre tilbøjeligt til at krølle eller løsne sig fra platformen under udskrivningen. Filamenter producerer 3D-prints, der er stærke og holdbare nok til at modstå slid og belastning over tid.

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PLA K5C Color Change - Glow In The Dark Blue”

KEXCELLED PLA K5C Color Change filament ses her
KEXCELLED PLA K5C Color Change - Glow In The Dark Blue
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram