Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

VTM-konkurrencen

Vinderen vandt en 3D printer til en værdi af 20.000 kr.
Konkurrence fra VTM-messen d. 25/04-28/04 2023

Vinderen er fundet!

Under  VTM-messen 2023 afholdte vi på Edge-Teams stand en konkurrence for alle messegængerne, hvor de fik chancen for at vinde vores CreatBot DX plus. For at deltage i konkurrencen skulle deltagerne gætte, hvor meget vægt, der skulle til for at knække et 3D printet emne med målene: 1.1 mm tykkelse og 20% infill, som blev printet i et kulfiberforstærket PAHT (Nylon) materiale. Se filamentet her. 

Med 180+ deltagere var der kamp om vinderbuddet, og de tre tætteste svar var under et kilo fra det rigtige svar, som var 27,91 kg.

Det var et tæt løb, hvor anden og tredje tætteste svar var på 27,5 kg og 27,4 kg, gættet af Rasmus Kjelstrup fra Nilpeter A/S og Lars Abelgren Ulriksen fra Carl C. A/S, men vinderen blev Ole Ilskov fra Ilskov ApS med et gæt på 28 kg, som kun er 0,09 kg fra det rigtig svar.

Endnu engang tak til alle for deres deltagelse i vores konkurrence, og vi ser frem til at afholde flere spændende konkurrencer i fremtiden.

Tjek vores andre 3D printere ud.

DX Plus 3D-printer CreatBot
VTM Konkurrence afholdt - VTM
VTM - Konkurrence afholdt præmien
VTM - 3D printet emne i materiale PAHT K7Cf
VTM - Konkurrence - det rigtige svar
Video hvor emnet knækkerEmner der kan bruges
Printer du i dette filament kan dine dele opnå en trækbrudsstyrke på over 100 MPa, og dets kontinuerlige driftstemperaturer når op på 150°C. 

Materialet skabte stor debat

PAHT K7CF er et PA6-baseret kulfiberforstærket nylonmateriale med høj styrke og stivhed, som kan printe dele, der kan opnå en trækbrudsstyrke på over 100 MPa, og dets kontinuerlige driftstemperaturer når op på 150°C. Med disse egenskaber kan dette filament anvendes til dele i biler eller maskiner og kan erstatte metaldele i flere forskellige applikationer. Filamentet kan også bruges i værktøjsproduktion i forbindelse med fiksturer, opsætningsværktøjer, bukkeværktøjer og meget mere.

Mange af deltagerne viste stor interesse for materialet og dets egenskaber. Flere af dem troede først, at kulfiberen var bare en tråd, som var printet ind i materialet, men kulfiberen er faktisk en integreret del af materialet, hvilket giver materialet den høje styrke og stivhed, som det er kendt for.

Det specielle filament skabte stor debat blandt deltagerne, især efter de så videoen, der viste, at vi knækkede emnet med en langsom bevægelse, i modsætning til en hurtig bevægelse, som nogle deltagere forsøgte på messen med stor succes!

Den langsomme bevægelse skabte stor uenighed om materialets styrke, og det resulterede i et stor spændefelt af svar, hvor den lave ende af svarene var på 5 til 7 kg og den høje ende var helt oppe på 200 kg.

Velkommen til 3D Printeq!

Vi er en dansk forhandler af 3D printere og filament med fokus på B2B salg, og vores produktsortiment er derfor tiltænkt industrielt brug.

Vi ved godt, at det ikke er en konkurrence, men vi opfordrer dig alligevel til at tage et kig på vores blog, hvor vi håber, at du kan finde inspiration til implementeringen af 3D print i et produktionsmiljø, eller information omkring vores produkter og deres unikke egenskaber.

Du kan også læse vores case med Steel Products, som har haft stor succes med implementering af 3D print i deres produktion.

Vi ser frem til at fortsætte med at udfordre og inspirere vores kunder med vores knowhow, case-historier, blogindlæg og kommende konkurrencer.

Venlig hilsen,
3D Printeq-teamet.

3d printeq er forhandler af 3d printere, filament og resin
Form til kontakt os siden

Har du spørgsmål eller mangler du rådgivning?

cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram