Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Fri fragt ved GLS pakkeshops ved ordrer over 395 kr.

CooBeen HIPS - Natural

CooBeen HIPS - Natural 1.75 mm filamentet er et support materiale der opløses i citronsyre. Dette gør det nemt at fjerne support materialet fra dine 3D prints, hvilket giver en mere glidende og problemfri 3D printning.

391 kr. 313 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer

Beskrivelse af CooBeen HIPS - Natural:

Coobeen HIPS - Natural filmanetet er et supportmateriale, der opløses i citronsyre. Dette gør det nemt at fjerne support materialet fra dine 3D prints, hvilket giver en mere glidende og problemfri 3D printning.

For at opnå de bedste resultater anbefales en dysetemperatur på 210-240 ℃ og en byggepladetemperatur på 30-60 ℃. Den foreslåede printningshastighed varierer mellem 40-100mm/s, men hvis du arbejder med en højpræcisionsmaskine, kan du overveje hastigheder op til 150mm/s for at opnå endnu finere detaljer.

Har du andre krav eller har du et større behov kan du kigge på vores andre typer af HIPS filament her. 

Yderligere information om CooBeen HIPS - Naturel:

Dette filament er ROHS-certificeret, hvilket betyder, at du kan stole på, at det opfylder høje standarder for både sundhed og miljøvenlighed. Med en omhyggeligt viklet struktur er filamentet let at arbejde med, og risikoen for trådbrud eller vikling er minimal.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
210℃~240℃
Byggeplade temperatur
30℃~60℃
Printningshastighed
40-100mm/s

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “CooBeen HIPS - Natural”

CooBeen PLA white
CooBeen HIPS - Natural

391 kr. 313 kr.

Rul til top og læg i kurv
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram