Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops
3D Printeq logo i hvid og orange

Vi ser fremtiden inden for 3D print

Rådgivning

Vores tekniske team står altid klar til at rådgive dig om 3D print ligemeget om det er printere, filament eller implementering af 3D print ind i din virksomhed.

Samarbejde

Implementering af nye teknologier ind i allerede etableret arbejdsmiljøer er altid en udfordring, så en erfaren samarbejdspartner er altid en fordel.

Kvalitet

3D print til produktionsmiljøer skal kunne håndtere mange faktorer som høj vægt, pres, kemikalier, fugt osv. Derfor går vi meget op i kvaliteten af vores produkter.

Produktion

Vi er en 3D print forhandler, som har mange års erfaring med samarbejde med produktionsvirksomheder på tværs af hele landet.

Vi er altid klar til at rådgive dig og din virksomhed om industriel 3D print
Kontakt os

Hos 3D Printeq forhandler vi ikke bare 3D printere og filament, vi rådgiver og supporter dig i, hvordan 3D print kan optimere din produktion og designprocesser.

3D Printeq er et brand, som er udsprunget af Edge-Team med mere end 18 års erfaring inden for B2B-salg og ekspertise af softwareløsninger til CAD- og CAM-industrien.

Hos Edge-Team har vi altid fokuseret på effektivisering i produktionen og procesoptimering, derfor er 3D Printeq og 3D print en naturlig udvidelse af forretningsområdet.

Udvikling, programmering, produktion og leadgenerering er en del af vores store repertoire 
– med adskillige års erfaring ved vi, at 3D print kan optimere samtlige interne processer og produktionsflows. 
Vi ved godt, at 3D print har en lang historie forbundet med hobbyister, der bruger det til hyggeprojekter derhjemme, og at 3D printet er for skrøbeligt til produktionsbrug. Dette var måske sandt i starten, men den teknologiske udvikling inden for 3D print i de sidste par år har haft fart på.

I dag er 3D printteknologien nået til et stadie, hvor 3D printere og filamenttyper er egnet til at blive brugt i produktionsmiljøer. Printerne fra CreatBot er skabt til industrielt brug, og der er så mange muligheder, hvis man implementerer de rigtige løsninger ud fra kundens behov. Hos 3D Printeq, snakker vi med kunderne om alt fra udvikling af prototyper gennem 3D print til 3D printere som en integreret del af produktionskæden.

Hvorfor os?

Hos 3D Printeq får du mere end bare en 3D printer, du får en sparringspartner med flere års erfaring med optimering af danske produktionsmiljøer. Vi har erfaring med CAD- og CAM-processer, som gør, at vi kan se, hvordan 3D printere kan implementeres i både design- og produktionsprocesser og effektivisere din produktion.

Vores eksperter står til rådighed for personlig support og tæt sparring. For os gør det ingen forskel, om du har ingen erfaring, lidt erfaring eller har ekspertviden inden for 3D printteknologi, vi har masser af knowhow, som vi så gerne vil dele ud af.

Vi ser os selv som mere end en forhandler af 3D printere og filament, vi er eksperter, der brænder for at hjælpe den danske produktionsindustri med at vækste.

Produktionsflows
Helhedsløsninger
Procesoptimering
Produktionsoptimering
Industriel 3D print
Produktionsflows

Certificeret forhandler

Hos 3D Printeq er vi certificeret forhandler af CreatBot 3D Printere i Danmark. Det betyder, at du kan forvente kvalitetssikring, når du handler hos os, og at vi har direkte kontakt til CreatBot, som vi kan benytte os af, hvis der skulle opstå problemer med printerne.
Derudover er alle 3D printere fra CreatBot certificeret med CE, FCC og RoHS certificeringer. 

CE-mærkningen betyder at CreatBot og deres 3D printere overholder EU-lovgivningen, og dette muliggør varers fri bevægelighed på det europæiske marked. Hertil, betyder RoHS-certifikatet, at 3D printerne er elektroniske produkter, som må cirkulere på det europæiske marked, da de ikke indeholde skadelige elementer eller kemikalier. 

I modsætning CE- og RoHS-certifikaterne, så kommer FCC-certifikatet fra det amerikanske markedet og betyder, at 3D printerne fra CreatBot opfylder alle de gældende FCC-krav og er blevet testet og certificeret af et akkrediteret laboratorium.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram