Om os

3D Printeq er et brand, som er udsprunget af Edge-Team med mere end 18 års erfaring inden for B2B-salg og ekspertise af softwareløsninger til CAD- og CAM-industrien. Derfor finder du et team af mennesker, der selv har stor interesse for 3D printning – og ikke mindst alle de muligheder der findes. Det er uanset om det er til hobby- eller industriel brug.  

Hos 3D Printeq får du mere end bare en 3D printer, du får en sparringspartner med flere års erfaring med optimering af danske produktionsmiljøer. Vi har erfaring med CAD- og CAM-processer, som gør, at vi kan se, hvordan 3D printere kan implementeres i både design- og produktionsprocesser og effektivisere din produktion.

Har du brug for hjælp?

Rådgivning

Vores tekniske team står altid klar til at rådgive dig om 3D print ligemeget om det er printere, filament eller implementering af 3D print ind i din virksomhed.

Samarbejde

Implementering af nye teknologier ind i allerede etableret arbejdsmiljøer er altid en udfordring, så en erfaren samarbejdspartner er altid en fordel.

Kvalitet

3D print til produktionsmiljøer skal kunne håndtere mange faktorer som høj vægt, pres, kemikalier, fugt osv. Derfor går vi meget op i kvaliteten af vores produkter.

Produktion

Vi er en 3D print forhandler, som har mange års erfaring med samarbejde med produktionsvirksomheder på tværs af hele landet.

Optimering af produktions- og designprocesser

Hos 3D Printeq forhandler vi ikke bare 3D printere og filament, vi rådgiver og supporter dig i, hvordan 3D print kan optimere din produktion og designprocesser.

3D Printeq er et brand, som er udsprunget af Edge-Team med mere end 18 års erfaring inden for B2B-salg og ekspertise af softwareløsninger til CAD- og CAM-industrien.

Hos Edge-Team har vi altid fokuseret på effektivisering i produktionen og procesoptimering, derfor er 3D Printeq og 3D print en naturlig udvidelse af forretningsområdet.

Udvikling, programmering, produktion og leadgenerering er en del af vores store repertoire
– med adskillige års erfaring ved vi, at 3D print kan optimere samtlige interne processer og produktionsflows.
Vi ved godt, at 3D print har en lang historie forbundet med hobbyister, der bruger det til hyggeprojekter derhjemme, og at 3D printet er for skrøbeligt til produktionsbrug. Dette var måske sandt i starten, men den teknologiske udvikling inden for 3D print i de sidste par år har haft fart på.

I dag er 3D printteknologien nået til et stadie, hvor 3D printere og filamenttyper er egnet til at blive brugt i produktionsmiljøer. Printerne fra CreatBot er skabt til industrielt brug, og der er så mange muligheder, hvis man implementerer de rigtige løsninger ud fra kundens behov. Hos 3D Printeq, snakker vi med kunderne om alt fra udvikling af prototyper gennem 3D print til 3D printere som en integreret del af produktionskæden.

Hvorfor os?

Hos 3D Printeq får du mere end bare en 3D printer, du får en sparringspartner med flere års erfaring med optimering af danske produktionsmiljøer. Vi har erfaring med CAD- og CAM-processer, som gør, at vi kan se, hvordan 3D printere kan implementeres i både design- og produktionsprocesser og effektivisere din produktion.

Vores eksperter står til rådighed for personlig support og tæt sparring. For os gør det ingen forskel, om du har ingen erfaring, lidt erfaring eller har ekspertviden inden for 3D printteknologi, vi har masser af knowhow, som vi så gerne vil dele ud af.

Produktionsflows

Procesoptimering

Industriel 3D print

Helhedsløsninger

Produktionsoptimering

Certificeret forhandler

Hos 3D Printeq er vi certificeret forhandler af CreatBot 3D Printere i Danmark. Det betyder, at du kan forvente kvalitetssikring, når du handler hos os, og at vi har direkte kontakt til CreatBot, som vi kan benytte os af, hvis der skulle opstå problemer med printerne.
Derudover er alle 3D printere fra CreatBot certificeret med CE, FCC og RoHS certificeringer.

CE-mærkningen betyder at CreatBot og deres 3D printere overholder EU-lovgivningen, og dette muliggør varers fri bevægelighed på det europæiske marked. Hertil, betyder RoHS-certifikatet, at 3D printerne er elektroniske produkter, som må cirkulere på det europæiske marked, da de ikke indeholde skadelige elementer eller kemikalier.

I modsætning CE- og RoHS-certifikaterne, så kommer FCC-certifikatet fra det amerikanske markedet og betyder, at 3D printerne fra CreatBot opfylder alle de gældende FCC-krav og er blevet testet og certificeret af et akkrediteret laboratorium.

Mød os

Klik på den enkelte medarbejder, for at læse mere.

Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende direktør
Lis-Linette Knoth Grand
Webshop ansvarlig
Helene Meier
Kundesupport
Anne Bruus
Kundesupport
Nils Skott Andersen
Konsulent
Rasmus Pagh
Konsulent
Peder Thye
Tekniker
Tom Trier Møldrup Nielsen
Tekniker

Ken Ingstrup

Adminstrerende direktør

“Jeg har en baggrund i CNC-bearbejdning, som 3D print bliver en større del af!”

Er du på udkig efter en 3D printer, til produktion af både komplekse prototyper og færdige produkter? Så er du kommet til det rette sted!

Vi befinder os midt i en æra, hvor 3D print er blevet en uundværlig del af produktionslandskabet. Hos 3D Printeq er vores mission at hjælpe vores kunder med alt fra udvikling af prototyper ved hjælp af avanceret 3D printteknologi til implementering af 3D printere som en integreret del af deres produktionsprocesser.

– Ken Ingstrup, Adminstrerende direktør, 3D Printeq

Lis-Linette Knoth Grand

Webshop ansvarlig

“Jeg vil skabe den bedste brugeroplevelse for dig.”

Hvorfor synes du man skal vælge 3D Printeq?

“Som webshop ansvarlige for 3D Printeq har fokus været på, at skabe den bedste brugeroplevelse for dig som kunde. Jeg vil gerne sikre, at du får et nemt flow på tværs af siden. Samtidig skal du også kunne finde viden og inspiration samt have adgang til vores erfaring – alt sammen gennem vores videnscenter.”

– Lis-Linette Knoth Grand, Webshop ansvarlig, 3D Printeq

Helene Meier

Kundesupport

“Jeg er helt ny i 3D print-verdenen,
men jeg synes, det er et fedt univers!”

Har du spørgsmål til en ordre? Eller ønsker du at høre mere om vores produkter? Så er det bare med at tage fat i mig!

Jeg sørger for, at du får besvaret alle dine spørgsmål, hvad enten det drejer sig om tekniske spørgsmål, eller du bare ønsker at høre, hvornår din 3D printer ankommer, og hvilket tilbehør der er vigtigt at anskaffe sig til sin 3D printer.

– Helene Meier, Kundesupporter, 3D Printeq

Anne Bruus

Kundesupport

“Hele 3D Print området er enormt spændende med alle de mange muligheder!”

Er du en entusiastisk 3D print hobbyist eller er du helt nybegynder?

Jeg er relativ ny på området, men finder hele 3D Print-verdenen enormt spændende. Jeg hjælper dig gerne med hvilken 3D printer, der passer bedst til dit behov – uanset om det er til hobbybrug eller industriel. Så tøv endelige ikke med at tage fat i mig, så sparrer jeg gerne i forhold til model, reservedele og tilbehør.

– Anne Bruus, Kundesupport, 3D Printeq

Nils Skott Andersen

Konsulent

“Jeg har selv erfaring fra industri, så jeg kender ofte problemstillingerne – og løsningerne.”

Der er mange fordele i at investere i en industriel 3D printer.

“Jeg er selv uddannet industritekniker, så jeg kender til CNC-maskiner og optimering af produktionsprocesser. Som konsulent hos 3D Printeq kan jeg hjælpe med hvilke muligheder du kan udnytte dig af og hvilken 3D printer der kan passe til lige netop jeres behov.”

– Nils Skott Andersen, Konsulent, 3D Printeq

Rasmus Pagh

Konsulent

“Jeg vil gerne hjælpe dig med bedre arbejdsprocesser, hvor en 3D printer kan være et godt aktiv.”

Vi bør udnytte at 3D printning kommer med flere og flere muligheder

“Jeg har efterhånden mange års erfaring med at optimere de daglige processer hos et bredt spænd af virksomheder. Derfor er der ingen tvivl om, at mit job som konsulent hos 3D Printeq også kan komme dig til gode. 3D Print vinder mere og mere frem i produktionen for at fremstille prototyper og deslige. Der vil jeg gerne hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed”

– Rasmus Pagh, Konsulent, 3D Printeq

Peder Thye

Tekniker

“Jeg går meget ned i det tekniske, derfor går jeg under navnet 3D Print Peder.”

Har du tekniske spørgsmål til 3D print i forhold til at implementere det i produktionen?

Jeg udfører regelmæssig vedligeholdelse og fejlfinding for at sikre, at produktionen forløber problemfrit. Derudover står jeg til rådighed for kunderne for at besvare tekniske spørgsmål og sikre, at de får mest muligt ud af deres 3D printere.

– Peder Thye, Tekniker, 3D Printeq

Tom Nielsen

Tekniker

“Jeg har mange års 3D Print erfaring, og har selv et par printere derhjemme.”

Er du en entusiastisk 3D print hobbyist eller er du helt nybegynder?

Uanset hvor du befinder dig i din rejse ind i verden af 3D print, er jeg her for at hjælpe og besvare dine spørgsmål. Med både FDM- og Resin-3D printere derhjemme, bruger jeg gerne min fritid på at udforske de tekniske aspekter af denne spændende teknologi. Så hvis du overvejer at kaste dig ud i 3D printning, eller hvis du bare leder efter det bedste valg af 3D printer til dine behov, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

– Tom Nielsen, Tekniker, 3D Printeq

Modtag 10 % på filament & resin

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få straks en rabatkode på 10 % til filament og resin – det perfekte brændstof til dine kreative projekter! Vilkår og betingelser gælder.

Billede af filament og resin

Rabatkoden sendes øjeblikkeligt til din indbakke ved tilmelding, og gælder kun ved første køb.

🔥 Få din rabatkode nu ➡️