Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED BVOH K5 - Natural

KEXCELLED BVOH K5 1.75 mm support materiale er skabt til mere detaljerede og komplekse 3D prints. Filamentet er hurtig opløselighed i koldt vand, og er kompatibel med en række materialer.

761 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer

Hvorfor KEXCELLED BVOH K5?

Dette support materiale er skabt til at bringe liv til dine mest detaljerede og komplekse 3D prints. Uanset om du arbejder med hulrum eller indviklede designs, er BVOH K5 designet til at hjælpe dig med at skabe smukke udskrifter uden besværet med manuel fjernelse af support materiale.
Andre fordele ved dette produkt:
  • Tillader mere detaljerede og komplekse strukturer
  • Hurtig opløselighed i koldt vand, hurtigere end PVA
  • Øget opløsning ved højere vandtemperaturer
  • Kompatibel med en række materialer

OBS: Det er vigtigt at huske på, at BVOH kun er egnet til 3D printere, der kan håndtere vandopløselige materialer. Man skal være opmærksom på, at hvis man bruger dette materiale sammen med andre materialer eks. Nylon/ PA, vil de suge fugt og målene kan ændre sig.Forskellen mellem BVOH K5 og PVA K5

  • BVOH K5 er et højkvalitets support materiale, der opløses ca. dobbelt så hurtigt som PVA. Derudover er det nemmer at printe med, da PVA har en tendens til at stoppe dyserne.
    ,
  • PVA K5 er et billigere alternativ, som har gode egenskaber.

 

Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
190℃~205℃
Byggeplade temperatur
30℃~55℃
Printningshastighed
40-100mm/s

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED BVOH K5 - Natural”

Kexcelled BVOH K5 Filament natural
KEXCELLED BVOH K5 - Natural
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram