Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PAHT K7 - Nylon - Black

KEXCELLED PAHT K7 filament 1.75 mm, er et PA6-baseret nylonmateriale, der er ideelt til anvendelser, der kræver styrke, holdbarhed og modstandsdygtighed over for varme og kemikalier.

602 kr.

Farve:
Black
Vis flere valgmuligheder
Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED PAHT K7?

KEXCELLED PAHT K7 er et PA6-baseret nylonmateriale. Med PA6-materialernes resterende egenskaber, såsom sejhed, modstandsdygtighed over for slid og olie, har de printede dele en overflade af god kvalitet med høj styrke og tæthed.

PAHT K7 har en betydelig reduktion i vandabsorbering og vandabsorberingshastigheden sammenlignet med typiske PA6-materialer. Derudover er det også let at printe med og bevare. Filamentets varmeafbøjningstemperatur går op til 130 °C, derefter kan man risikere deformationer i printet, og filamentet er designet til langtidsbrug under temperaturer op til 120 °C.

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PAHT K7-Technical Date Sheet-ENG-PDF

OBS: Det kan være lidt mere udfordrende at printe end nogle andre materialer på grund af dets høje stivhed og styrke, men det kan opnås ved at justere printparametrene og sørge for en passende forberedelse af printfladen.Forskellen mellem KEXCELLED PAHT K7, PAHT K7CF, PAHT K7LM & PAHT K7CFLM 

 • PAHT K7 er et PA6-baseret nylonmateriale og det billigste KEXCELLED nylonprodukt med gode egenskaber. Det har en smeltetemperatur på ~230°C, men en varmeafbøjningstemperatur på 135°C.
  ,
  ,
 • PAHT K7LM er et PA12-baseret nylonmateriale, der er let at printe med og udmærker sig både med hensyn til print- og mekaniske egenskaber. Det har en smeltetemperatur på ~220°C, men en varmeafbøjningstemperatur på 109°C.
  ,
  ,
 • PAHT K7CF er et PA6-baseret kulfiberforstærket nylonmateriale med forbedret egenskaber. Det har en smeltetemperatur på ~230°C, men en varmeafbøjningstemperatur på 180°C.
  ,
  ,
 • PAHT K7CFLM er et PA12-baseret kulfiberforstærket nylonmateriale med meget høj mekanisk ydeevne og høj styrke og stivhed. Det har en smeltetemperatur på ~220°C, men en varmeafbøjningstemperatur på 120°C.


Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og det er et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PAHT (Polyamid-hydroxy-tryptophan) 

PAHT er kendt for at have en meget høj styrke og stivhed, hvilket gør det ideelt til anvendelser, der kræver holdbare og stærke emner.

PAHT er også kendt for sin modstandsdygtighed over for varme og kemikalier, hvilket gør det ideelt til anvendelser i miljøer med høje temperaturer eller aggressiv kemi. Det er også modstandsdygtigt over for UV-stråling, hvilket gør det til et godt valg til udendørs applikationer.

PAHT er blevet brugt til en række forskellige applikationer inden for forskellige industrier, herunder medicinsk udstyr, bilindustrien og elektronik. Det er et alsidigt materiale, der er ideelt til anvendelser, der kræver styrke, holdbarhed og modstandsdygtighed over for varme og kemikalier.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
260~285℃
Byggeplade temperatur
70~100℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
30~40 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
70~75 (Mpa)

Dette filament kan være lidt mere udfordrende at printe med end andre materialer på grund af dets høje stivhed og styrke, men det kan opnås ved at justere printparametrene og sørge for en passende forberedelse af printfladen.

Men! Dette filament er utroligt nemt at have med at gøre i forhold til de egenskaber, det har. Dog, skal man være opmærksom på, at dette filament stiller krav til maskinen.

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PAHT K7 - Nylon - Black”

Kexcelled PAHT K7 Filament black
KEXCELLED PAHT K7 - Nylon - Black
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram