Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PEEK K10 CF - Kulfiber - Black

KEXCELLED PEEK K10 CF 1.75 mm er et kulfiberforstærket PEEK-materiale med høj styrke og stivhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer. I stedet for metaldele i mange anvendelser er de trykte produkter lette og stærke med høj kvalitet i mellemlagene og en glat overflade, som er mindre tilbøjelige til at blive skævt.

5.241 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED PEEK K10CF?

KEXCELLED PEEK K10CF er et kulfiberforstærket PEEK-materiale med høj styrke og stivhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer.

Dette filament er et High end produkt, der kan anvendes i industrien, luft- og rumfart og bilindustrien osv. Anvendes også inden for det medicinske område, da det er perfekt til fremstilling af tilpassede protesedele som f.eks. arme, hænder og kranieimplantater.

Takket være en meget høj varme- og kemisk modstandsdygtighed kan PEEK K10 anvendes på mange måder, som metalkomponenter normalt anvendes.

Det kan bevare sine egenskaber ved høje driftstemperaturer over lang tid.

Yderligere fordele ved dette filament:

 • Høj styrke og sejhed
 • Modstandsdygtighed over for høje temperaturer, flammer og stort set alle kemikalier (kan kun opløses af svovlsyrer, kan dog også påvirkes over længere tid af kloriner & salpetersyre)
 • Modstandsdygtighed over for stråling
 • Bio-kompatibilitet

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PEEK K10CF-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PEEK K10CF-MSDS-ENG-PDF

OBS: PEEK K10 er det filament der stiller de allerhøjeste krav til en 3D printer.


 

Forskellen mellem KEXCELLED PEEK K10, PEEKK10GF, PEEK K10CF & PEEK K10IAS

 • PEEK K10 - High-end produkt med høj styrke og sejhed. Anvendes til dele og udstyr med flammehæmmende krav, såsom visse elektroniske dele.
  ,
 • PEEK K10GF - Er et glasfiberforstærket PEEK-materiale med høj styrke og stivhed. (Har en meget høj smeltetemperatur - 340℃)
  ,
 • PEEK K10CF - Det er et kulfiberforstærket PEEK-materiale med høj styrke og stivhed. De printede emner er lette og stærke med høj kvalitet i mellemlagene og en glat overflade, som er mindre tilbøjelige til at blive skævt.  (Har en meget høj smeltetemperatur - 340℃)
  ,
 • PEEK K10IAS - Er beregnet til at forbedre interlayers' sammenbinding. Er det nemmeste PEEK filament at printe med, og printets styrke i Z-aksen er væsentligt forbedret til 80 MPa. (Har en meget høj smeltetemperatur - 340℃)

 

Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.


 

Generelt om materialet: PEEK (Polyetheretherketon) 

PEEK er et højtydende plastmateriale med en fremragende balance af fysiske egenskaber. Materialet har et af de højeste niveauer af varmeresistens og mekanisk styrke tilgængeligt blandt de forskellige plasttyper.
Materialet er også et af de bedste valg, når man har behov for god kemisk resistens, såvel som strålingsresistens.

PEEK er et af de bedste varmeresistente materialer blandt de højtydende plasttyper. PEEK har en lang levetid i de mest krævende miljøer.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
400~450℃
Byggeplade temperatur
100~220℃
Varmekammer temperatur
80~200℃
Printningshastighed
30-60mm/s
Slagstyrke
30~35 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
85~90 (Mpa)

PEEK er det filament, der stiller de allerhøjeste krav til en 3D printer.

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PEEK K10 CF - Kulfiber - Black”

Kexcelled PEEK K10CF Filament black
KEXCELLED PEEK K10 CF - Kulfiber - Black
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram