Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PEI K10 UItem1010 - Natural

KEXCELLED PEI K10 Ultem1010 1.75 mm filamentet er et polyetherimidmateriale med flere gode egenskaber, herunder høj styrke og sejhed, varmeafbøjningstemperatur og Vicat-blødgøringstemperatur på op til ca. 200 °C.....

1.490 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED PEI K10 Ultem1010?

PEI K10 Ultem1010 har en lang række gode egenskaber, såsom dets høje styrke og sejhed. Derudover, har det en varmeafbøjningstemperatur og Vicat-blødgøringstemperatur på op til ca. 200 °C og er modstandsdygtighed over for benzin, forskellige kulbrinteopløsningsmidler og fortyndede syrer og baser. PEI K10 Ultem1010 falder også under en flammehæmmende klasse op til UL94 V-0.
Det er bredt anvendeligt til konceptmodellering, funktionelle prototyper, komponenter til slutanvendelse, såsom fødevare- og lægemiddelemballage, højtemperaturkomponenter og fremstilling af medicinsk udstyr.
PEI K10 Ultem1010 er bestandig over for radioaktiv stråling.

Yderligere fordele ved dette filament:

  • Høj mekanisk styrke
  • Flammehændende
  • Modstandsdygtighed over for høje temperaturer og kemikalier.

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PEI K10Ultem1010-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PEI K10 Ultem1010-MSDS-ENG-PDF

OBS: Dette filament stiller meget høje krav til din 3D printer, for at du kan printe med dette filament.

Det anbefales at anvende dyser med en diameter på over 0,6 mm, der er fremstillet af slidstærke materialer såsom vores Premium hærdet ståldyse - MK8 (0.4mm) / (0.6mm) / (0.8mm) - 1.75 mm.


 

Forskellen på PEI K10 Ultem1010 & PEI K10 Ultem9085?

  • PEI K10 Ultem1010 er et billigere alternativ, men med mange af de samme egenskaber som PEI K10 Ultem9085.
    ,
  • PEI K10 Ultem9085 er en opgradering af PEI K10 Ultem1010, som er godkendt til luft- og rumfartsindustrien.


Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PEI  Ultem (Polyetherimide) 

PEI Ultem (Polyetherimide) er en termoplastisk polymer med høj styrke og modstandsdygtighed overfor høje temperaturer. Det er kendt for sin styrke, stivhed og kemiske modstandsdygtighed, og det bruges ofte i applikationer, hvor det er vigtigt at opretholde mekaniske egenskaber og dimensionel stabilitet ved høje temperaturer.

PEI Ultem er velegnet til 3D printning af dele, som kræver høj styrke, stivhed og termisk modstandsdygtighed, f.eks. til prototyper, reservedele og komponenter til luft- og rumfartsindustrien, bilindustrien og elektronikindustrien.

PEI Ultem har også en høj modstandsdygtighed overfor kemikalier, UV-lys og stråling, og det kan modstå gentagne sterilisationsprocesser, hvilket gør det til en populær materialevalg til medicinske applikationer som f.eks. implantater og medicinske instrumenter.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
360~390℃
Byggeplade temperatur
150~240℃
Varmekammer temperatur
90~220℃
Printningshastighed
30-60mm/s
Slagstyrke
38~42 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
85~90 (Mpa)

Det filament kræver erfaring indenfor 3D print, og det er ikke et produkt velegnet for begyndere.

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PEI K10 UItem1010 - Natural”

Kexcelled PEI K10 Ultem 1010 Filament natural
KEXCELLED PEI K10 UItem1010 - Natural
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram