Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PEKK K10 IAM - Natural

KEXCELLED PEKK K10 IAM 1.75 mm filament er lettere at printe med end PEEK pga. den lavere krystalliseringshastighed. Dette er et meget teknisk og dyrt materiale, der hovedsagelig anvendes i krævende industrier som f.eks. luft- og rumfart eller olie- og gasindustrien.

8.029 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer

Hvorfor KEXCELLED PEKK K10IAM?

PEKK er lettere at printe med end PEEK. Dette er takket være den lavere krystalliseringshastighed, og det kan derfor behandles som en amorf polymer.

Det vil blive mindre påvirket af afkøling, hvilket gør det muligt at opnå en bedre vedhæftning og dermed undgå forvridning. Det har også et bedre visuelt udseende og bedre slid- og friktionsegenskaber.

Det er dog stadig et meget teknisk og dyrt materiale, der hovedsagelig anvendes i krævende industrier som f.eks. luft- og rumfart eller olie- og gasindustrien.

Yderlige fordele ved dette filament:

  • Høj mekanisk ydeevne
  • Modstandsdygtighed over for høje temperaturer og flammer
  • Høj styrke i Z-aksen

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PEKK K10IAM-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PEKK K10IAM-MSDS-ENG-PDF

OBS: Dette filament stiller meget høje krav til din 3D printer, for at du kan printe med dette filament.


 

Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PEKK (PolyEtherKetoneKetone) 

PEKK er kendt for sin høje styrke, stivhed og kemisk resistens. Det er en avanceret termoplast, der er mere avanceret end andre polyketoner som PEEK og PEK.

PEKK bruges i 3D printning til at skabe dele og komponenter til en bred vifte af anvendelser i forskellige industrier såsom luft- og rumfart, bilindustrien, medicinsk udstyr, og olie- og gasindustrien.

PEKK har flere fordele i forhold til andre materialer, der bruges til 3D printning. Det har en højere styrke og stivhed end andre termoplastiske materialer, hvilket betyder, at det kan bruges til at producere dele, der kan modstå høje belastninger.

Det er også kendt for sin kemiske resistens, hvilket betyder, at det kan modstå korrosion og skader fra næsten alle slags kemikalier.

PEKK kan også modstå høje temperaturer, og det er en af grundene til, at det ofte bruges i luft- og rumfartsindustrien. Det er også et let materiale, der kan hjælpe med at reducere vægten af dele og komponenter.

Alt i alt er PEKK et meget alsidigt materiale til 3D printning, og det anvendes til mange forskellige anvendelser på grund af dets styrke, stivhed og kemiske resistens.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
230~250℃
Bed temperatur
80~100℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
10~11 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
20~23 (Mpa)

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PEKK K10 IAM - Natural”

Kexcelled PEKK K10IAM Filament
KEXCELLED PEKK K10 IAM - Natural
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram