Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PET K7 CF - Kulfiber - Black

KEXCELLED PET K7 CF 1.75 mm er et let kulfiberforstærket PET-materiale med høj stivhed, styrke og slidstyrke. Sammenlignet med PA/CF er PET K7CF mindre absorberende og mere anvendeligt til højtydende strukturelle dele.

708 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED PET K7CF?

PET K7CF er et kulfiberforstærket PET-materiale med høj stivhed, styrke og slidstyrke. Sammenlignet med PA/CF er PET K7CF mindre absorberende og mere anvendeligt til højtydende strukturelle dele.

PET er et stærk og holdbart materiale med en høj smeltepunkt (ca. 250°C), hvilket gør det velegnet til 3D-printing af funktionelle dele og genstande, der skal modstå høje temperaturer.

Det er også et meget stivt og let materiale.

Yderligere fordele ved dette filament:

  • Høj stivhed
  • Let at udskrive
  • Velegnet til produktion af strukturelle dele

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PET K7CF-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PET K7CF-MSDS-ENG-PDF

__________________________________________________________________________________________________________________


Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.

__________________________________________________________________________________________________________________


Generelt om materialet: PET (polyethylenterephthalat)

PET er en termoplastisk polymer, der anvendes i en bred vifte af applikationer, herunder emballage, tekstiler og 3D-printing.

PET-filamentet er kendt for sin høje stivhed og modstandsdygtighed over for deformation og har også en høj kemisk modstandsdygtighed over for opløsningsmidler og syrer.

PET har også en god modstandsdygtighed over for UV-lys og fugt, hvilket gør det til et godt valg til udendørs anvendelser.

I alt er PET et alsidigt materiale til 3D-printing, der kan bruges til at fremstille en bred vifte af emner med høj holdbarhed og styrke.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
270~300℃
Byggeplade temperatur
70~100℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
20~30 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
50~60 (Mpa)

Kommer senere - når det nye modul kommer

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PET K7 CF - Kulfiber - Black”

Kexcelled PET K7CF Filament black
KEXCELLED PET K7 CF - Kulfiber - Black
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram