Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PLA K3 - Red

KEXCELLED PLA K3 1.75 mm er en ny style fra KEXCELLED, som er et billigere alternativ til PLA K5, med gode egenskaber. Dette filament har bedre mekanisk ydeevne og er et af de letteste materialer at printe i, da det er let at smelte og ikke kræver ret meget af en 3D printers ydeevne.  

168 kr.

Farve:
Red
Vis flere valgmuligheder
Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED PLA K3?

KEXCELLED PLA K3 er en nyhed fra KEXCELLED, som er et billigere alternativ til PLA K5 med gode egenskaber.

Dette filament har bedre mekanisk ydeevne og er et af de letteste materialer at printe i, da det er let at smelte og ikke kræver ret meget af en 3D printer's ydeevne.

Yderligere fordele ved dette filament:

 • Bred vifte af anvendelsesmuligheder
 • Udskriver emner med glatte overflader uden forvridning og deformation.
 • Miljøvenlig
 • Mindre lugtgener end andre plasttyper
 • Ideelt materiale til udskrivning af modeller i større størrelse til en overkommelig pris

Se produktvideo her

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PLA K3-Technical Date Sheet-ENg_PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PLA K3-MSDS-ENG-PDFForskellen mellem KEXCELLED PLA K3, PLA K5 & PLA K6

 • PLA K3 er det billigste produkt med gode egenskaber
  ,
 • PLA K5 er med forbedret egenskaber og kan printes hurtigt
  ,
 • PLA K6 er et opgraderet PLA-materiale med høj sejhed, ingen skævhed og god binding mellem lagene, og det kan derfor anvendes til strukturelle dele med højere krav til teknisk ydeevne.

 

Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PLA (Poly Lactic Acid)

PLA står for Poly Lactic Acid, som er en biologisk nedbrydelig termoplastisk polymer lavet af fornybare ressourcer, som majsstivelse eller sukkerrør. PLA filament er let at bruge og passer perfekt til både nybegyndere og erfarne brugere, der ønsker at skabe flotte og holdbare 3D prints.

Et PLA filament er lavet af plantebaserede stoffer og er derfor biologisk nedbrydeligt. Det gør det ikke kun miljøvenligt men også velegnet til genbrug. PLA filament afgiver næsten ingen lugt under opvarmning, hvilket gør det til et behageligt og sikkert valg for brugere.
PLA kan ikke efterbearbejdes med acetone, som der kan med ABS.
PLA filamentet er en fantastisk mulighed for at skabe smukke og præcise modeller med lethed, mens du også tager hensyn til miljøet.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
200℃~230℃
Byggeplade temperatur
30℃~60℃
Printningshastighed
40-100mm/s
Slagstyrke
8~10 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
40~46 (Mpa)

Vores erfaring med dette produkt er, at det er let at bruge og kræver ikke et advanceret setup for at få gode resultater. Filamentet producerer 3D-prints med glatte overflader, som gør dem velegnede til visuelle projekter og prototyper. PLA har en minimal tendens til warping under printning, hvilket betyder, at det er mindre tilbøjeligt til at krølle eller løsne sig fra platformen under udskrivningen.

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PLA K3 - Red”

Kexcelled PLA K3 er det billigste filament fra 3D printeq
KEXCELLED PLA K3 - Red
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram