Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PLA K6 FR - Black

KEXCELLED PLA K6 FR 1.75 mm er et modificeret PLA kompositmateriale med brandmodstandsdygtighed. Både 3D printede og trykte emner har en høj sejhed og en flammehæmmende klassificering på UL94-V0.

490 kr.

Farve:
Black
Vis flere valgmuligheder
Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED PLA K6 FR?

PLA K6 FR er et modificeret PLA kompositmateriale med brandmodstandsdygtighed. Både 3D printede og trykte produkter har en høj sejhed og en flammehæmmende klassificering på UL94-V0.

De sprøjtestøbte deles brudforlængelse er mere end 5 gange så stor som råmaterialerne på grund af PLA-printnings lave forvrængning af materialet og fremragende binding mellem lagene.

Dette filament anbefales både til industribrug og til privatbrug, hvis du ønsker et materiale med flammehændende egenskaber.

Dette materiale gør, at PLA tager endnu et skridt i retning af tekniske anvendelser.

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PLA K6FR-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PLA K6FR-MSDS-ENG-PDF


 

Forskellen mellem KEXCELLED PLA K3, PLA K5 & PLA K6

  • PLA K3 er det billigste produkt med gode egenskaber
    ,
  • PLA K5 har forbedret egenskaber og kan printes hurtigt
    ,
  • PLA K6 er et opgraderet PLA-materiale med høj sejhed, ingen skævhed og god binding mellem lagene, og det kan derfor anvendes til strukturelle dele med højere krav til teknisk ydeevne.


Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og det er et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PLA (Poly Lactic Acid)

PLA står for Poly Lactic Acid, som er en biologisk nedbrydelig termoplastisk polymer lavet af fornybare ressourcer, som majsstivelse eller sukkerrør. PLA filament er let at bruge og passer perfekt til både nybegyndere og erfarne brugere, der ønsker at skabe flotte og holdbare 3D prints.

Et PLA filament er lavet af plantebaserede stoffer og er derfor biologisk nedbrydeligt. Det gør det ikke kun miljøvenligt men også velegnet til genbrug. PLA filament afgiver næsten ingen lugt under opvarmning, hvilket gør det til et behageligt og sikkert valg for brugere.
PLA kan ikke efterbearbejdes med acetone, som der kan med ABS.
PLA filamentet er en fantastisk mulighed for at skabe smukke og præcise modeller med lethed, mens du også tager hensyn til miljøet.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
210~230℃
Byggeplade temperatur
30~60℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
34~40 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
35~40 (Mpa)

Kulfiber har fordelene ved at være "let og stærkt". Vi bruger formlen "kulfiber + PLA" til at fremstille udskrivningsfilamenter for at opnå en stærk kombination. Det er almindeligt anvendt i forskellige FDM 3D printere.

Denne kulfiber har overlegen ydeevne, selv ved udskrivning af tyndvæggede produkter anbefales det at indstille fyldningshastigheden til at være lidt større end normalt ved udskrivning af PLA.

Download vores filament-guide her:

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PLA K6 FR - Black”

Kexcelled PLA K6FR Filament black
KEXCELLED PLA K6 FR - Black
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram