Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PPSU K10 - Natural

PPSU K10 1.75 mm er en af de ​​termoplaster med den bedste temperaturmodstand. Varmeafbøjningstemperaturen kan overstige 200℃, og dens mekaniske og elektriske egenskaber ændrer sig ikke meget i et bredt temperaturområde.

2.515 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer

Hvorfor KEXCELLED PPSU K10?

Det er en af de bedste temperaturbestandige termoplastmaterialer med en varmeafbøjningstemperatur på over 200 ℃ uden væsentlige ændringer i mekaniske og elektriske egenskaber inden for et bredt temperaturområde.

Med høj sejhed og flammehæmmende klasse op til UL94 V-0 kan det modstå tusindvis af steriliseringsbehandlinger af damp ved høj temperatur og ultraviolette stråler, og det kan derfor anvendes i bilindustrien og den elektriske industri.

Det er også bisphenol A-frit og kan anvendes i medicinal- og fødevareindustrien.

PPSU K10 er bestandigt over for radioaktiv stråling.

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PPSU K10-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PPSU K10-MSDS-ENG-PDF

OBS: Dette filament stiller meget høje krav til din 3D printer, for at du kan printe med dette filament.


 

Hvorfor filament fra KEXCELLED? 

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PPSU 

PPSU materialet har en højere slagstyrke og en bedre kemisk modstandsdygtighed end PEI.  Materialet er det perfekte valg til medicinsk udstyr, som hyppigt udsættes for dampautoklavering.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
380~420℃
Byggeplade temperatur
150~240℃
Varmekammer temperatur
90~230℃
Printningshastighed
30-60mm/s
Slagstyrke
70~90 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
50~60 (Mpa)

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PPSU K10 - Natural”

Kexcelled PPSU K10 Filament Natural
KEXCELLED PPSU K10 - Natural
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram