Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PVA K5 - Natural

KEXCELLED PVA K5 1.75 mm er et vandopløseligt supportmateriale, som ofte bruges sammen med PLA. Det er resistent over for luftfugtighed. Selv hvis det udsættes for 50% luftfugtighed  i flere dage, vil printet ikke blive beskadiget. 

503 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED PVA K5?

Et effektivt support materiale med højere opløselighed og lavere fugtfølsomhed sammenlignet med andre konkurrence mærker. Materialet er opløseligt i koldt vand.
Selv om det udsættes for luft med 50 % luftfugtighed i flere dage, vil printet ikke blive beskadiget. Desuden binder det godt til andre forbrugsstoffer som PLA, PETG og ABS, hvilket gør det til et fremragende support materiale til multijet printing (MJP).
Det er gennemsigtigt i sin naturlige farve, ikke-giftigt og lugtfrit under udskrivning og er opløseligt i vand for at være miljøvenligt.

Yderligere fordele ved dette filament:

  • Let opløseligt i koldt vand
  • Ikke giftig og biologisk nedbrydelig
  • Fremragende bindeegenskaber

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PVA K5-MSDS-ENG-PDF

OBS: Det er vigtigt at huske på, at PVA kun er egnet til 3D printere, der kan håndtere vandopløselige materialer. Man skal være opmærksom på, at hvis man bruger dette materiale sammen med andre materialer eks. Nylon/ PA, vil de suge fugt og målene kan ændre sig.Forskellen mellem BVOH K5 og PVA K5

  • BVOH K5 er et højkvalitets support materiale, der opløses ca. dobbelt så hurtigt som PVA. Derudover er det nemmer at printe med, da PVA har en tendens til at stoppe dyserne.
    ,
  • PVA K5 er et billigere alternativ, som har gode egenskaber.

 

Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PVA (polyvinylalkohol)

PVA er en vandopløselig polymer, der ofte anvendes som support materiale  i 3D printning.

Når man printer et emne med komplekse geometrier, kan det være nødvendigt at et anvende support materiale for at sikre, at det printede emne ikke falder sammen under printprocessen.

PVA er et populært materiale til support materiale, fordi det kan opløses i vand, hvilket betyder, at man nemt kan fjerne understøttelsen, når printet er færdigt.

PVA kan bruges i 3D printere med flere dyser eller med en separat dyse til understøttelse. Filamentet printes samtidig med det primære emne, og de to materialer adskilles senere ved at opløse PVA'en i vand.

PVA er også et godt materiale til at printe skabeloner eller formularer, der skal fjernes efter printprocessen.

PVA er biologisk nedbrydeligt og kan derfor også bruges i biomedicinske applikationer, hvor der er brug for et materiale, der er let at fjerne og ikke efterlader nogen rester.

Materialetype
FDM - PVA
Anbefalet printningstemperatur
190°C~215°C
anbefalet byggeplade temperatur
20°C~60°C
Diameter-tolerance
± 0,05 mm

Det er vigtigt at huske på, at PVA filament kun er egnet til 3D printere, der kan håndtere vandopløselige materialer. Man skal også være opmærksom på, at hvis man bruge dette materiale sammen med andre materialer eks. Nylon/ PA vil de suge fugt og målene kan ændres sig.

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PVA K5 - Natural”

Kexcelled PVA k5 Filament natural i god kvalitet
KEXCELLED PVA K5 - Natural
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram