Hvorfor er det vigtigt at vælge en certificeret 3D printer forhandler?

Hos 3Dprinteq er vi certificeret forhandlere af CreatBot, der har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af industrielle 3D-printere.
Har du brug for hjælp?
Ken Nicolai Ingstrup
Administrerende direktør
15. maj 2024
Del indlæg
Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er gratisog du kan frit afmelde dig til hver en tid.

Der er utallige måder, hvorpå du kan bruge 3D print i produktionen

Hos 3Dprinteq er vi certificeret forhandlere af CreatBot, der har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af industrielle 3D-printere.

CreatBot er førende inden for professionelle 3D printere i stor skala med produkterne D600 ProF1000-modellen og førende inden for professionelle 3D printere med ultrahøj temperatur under printning med produkterne F430 og PEEK-300.

At vi er certificeret 3D printer forhandler af CreatBot, giver dig en række fordele, hvis du vælger at investere i en CreatBot 3D printer hos 3D Printeq:

  1. Kvalitet: 3D Printeq har gennemgået en række kvalitetstests og er blevet godkendt af en uafhængig tredjepart. Dette giver en højere sikkerhed for, at produkterne er af høj kvalitet og opfylder bestemte standarder.

  2. Support: Som certificeret forhandler har vi en højere grad af viden og erfaring med CreatBots produkter og kan derfor give bedre support og rådgivning.

  3. Garanti: Som certificeret forhandler har vi bedre garantier og efter-salgssupport, således at hvis noget går galt med produktet, kan det repareres eller erstattes.

  4. Kompetence: Hos 3D Printeq har vi en højere grad af kompetence og erfaring i 3D print, og kan derfor give bedre rådgive og vejlede om, hvordan 3D print kan bruges i produktionen.

  5. Compliance: Som certificeret forhandler har vi certifikater for compliance med bestemte standarder og regulativer, såsom CE, FCC og RoHs, hvilket er vigtigt i specifikke industrier eller geografiske områder.

Udover certificeringerne har CreatBot opnået over 30 patenter, hvilket har været med til at give dem samarbejde eller partnerskab med berømte universiteter og virksomheder som: Harvard University, Volkswagen, NASA, Foxconn, GE, ABB, TE Electric, Canadian Department of Defense m.m.

Årsagen til, at 3D Printeq er forhandlere af CreatBot, er, at de leverer pålidelige, effektive og professionelle 3D print-løsninger til erhvervsmarkeder, hvor sikkerhed, kvalitet og håndgribelige resultater retfærdiggør investeringer. Fra pålidelige, højtydende maskiner med dedikeret software til et stort udvalg af printmaterialer, er CreatBots produkter både innovative og tilgængelige.

Køber du en CreatBot 3D printer hos en certificeret forhandler som os, bliver du forsynet med de nyeste 3D print-teknologier.

Vil du høre mere om, hvilke fordele, der følger med certificeringen, er du altid velkommen til at tage kontakt til os eller udfylde gerne denne kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi har fået ny webshop!

Det fejrer vi med en:

Konkurrence

Vind et gavekort på 500 kr.

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

(Konkurrencen udløber den 30. juni 2024 - vinderen får direkte besked på mail i starten af juli. Er du allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, er du automatisk med i konkurrencen.)