Se 3D printer priser hos 3D Printeq

Er du interesseret i en 3D printer til hobbybrug, eller skal den bruges i produktionen? Der er stor forskel på 3D printer priser.
Har du brug for hjælp?
Peder Thye
Application Engineer
14. maj 2024
Del indlæg
Tilmeld nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er gratisog du kan frit afmelde dig til hver en tid.

Et bredt udvalg af 3D printere

Hos 3D Printeq tilbyder vi et bredt udvalg af 3D printere fra det anerkendte brand CreatBot, der spænder fra 22.500 kr. ekskl. moms til 225.000 kr. ekskl. moms, specielt designet til virksomheder, der har behov for 3D printere til kontinuerlig produktion.

Vi forstår, at det ikke bare handler om at købe selve 3D printeren, men også om at tilpasse løsningen til dine behov. Derfor tilbyder vi en række ekstra services, såsom professionel udpakning og samling, detaljeret målerapport og årlige serviceaftaler, der sikrer, at din 3D printer fungerer problemfrit i din produktionsproces.

Hvad er inkluderet i en 3D printer pris?

  1. Pålidelighed: CreatBot 3D printere er bygget til 24/7 brug. De er udstyret med pålidelige komponenter og er designet til at levere stabil drift over lange produktionsperioder.

  2. Høj præcision: CreatBot 3D printere leverer præcise og detaljerede udskrifter, selv ved langvarig brug. Du kan være sikker på, at dine projekter bliver præcise og nøjagtige hver gang.

  3. Lang levetid: Med robust konstruktion og kvalitetsmaterialer har CreatBot 3D printere en lang levetid, hvilket gør dem til en langsigtet investering for din virksomhed.
 

Hvad er prisen på en 3D printer til hobbybrug?

Prisen på en 3D printer til hobbybrug kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer, herunder printerens kvalitet, størrelse, funktioner og producent.

Et typisk prisleje vil være mellem 1.000 kr. og +30.000 kr. Hos 3D Printeq spænder vores priser på 3D printere til hobbybrug fra 2.000 kr. til 6.000 kr.

Husk, at prisen på en 3D printer ikke er den eneste omkostning, der er involveret. Du skal også tage højde for omkostningerne ved 3D printer filament, vedligeholdelse og eventuelle opgraderinger, du måtte ønske at foretage.

Se vores hobby-printere fra Elegoo her – den fede og ekstremt hurtige Elegoo Neptune 4 Pro er et meget populært valg.

3D printer priser afhænger af, hvor hurtigt din 3D printer skal køre

Hos 3D Printeq har vi et bredt udvalg af 3D printere fra CreatBot tilgængelige, der dækker behovene for virksomheder. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette 3D printer til din specifikke situation.

Hvis du ønsker en 3D-printer, der er klar til at køre fra dag ét, eller bare ønsker at høre nærmere om vores services, opfordrer vi dig til at kontakte os gennem formularen, der findes længere oppe på siden.

Du kan også altid ringe til os på følgende nummer: 70 20 03 92

Vælg en certificeret 3D printer-forhandler

Nogen går op i 3D printer prisen. Hos 3D Printeq er vi certificeret 3D printer-forhandler af CreatBot-printere og Elegoo-printere. Hvorfor skal du vælge en certificeret forhandler?

  • Kvalitet: 3D Printeq har gennemgået en række kvalitetstests og er blevet godkendt af en uafhængig tredjepart. Dette giver en højere sikkerhed for, at produkterne er af høj kvalitet og opfylder bestemte standarder.
  • Support: Som certificeret forhandler har vi en højere grad af viden og erfaring med CreatBots produkter og kan derfor give bedre support og rådgivning.
  • Kompetence: Hos 3D Printeq har vi en højere grad af kompetence og erfaring i 3D print, og kan derfor give bedre rådgive og vejlede om, hvordan 3D print kan bruges i produktionen.

 

Vi er her for at besvare dine spørgsmål, diskutere dine behov og hjælpe dig med at vælge den perfekte 3D printer, der passer til dine visioner og mål.

 

Vi har fået ny webshop!

Det fejrer vi med en:

Konkurrence

Vind et gavekort på 500 kr.

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

(Konkurrencen udløber den 30. juni 2024 - vinderen får direkte besked på mail i starten af juli. Er du allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, er du automatisk med i konkurrencen.)