Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

Hvorfor er det vigtigt at vælge en certificeret 3D printer forhandler?

Close-up af CreatBot F430 3D-printer med teksten Certified

Hos 3Dprinteq er vi certificeret forhandlere af CreatBot, der har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af industrielle 3D-printere.

CreatBot er førende inden for professionelle 3D printere i stor skala med produkterne D600 Pro, F1000-modellen og førende inden for professionelle 3D printere med ultrahøj temperatur under printning med produkterne F430 og PEEK-300.

At vi er certificeret 3D printer forhandler af CreatBot, giver dig en række fordele, hvis du vælger at investere i en CreatBot 3D printer hos 3D Printeq:

  1. Kvalitet: 3D Printeq har gennemgået en række kvalitetstests og er blevet godkendt af en uafhængig tredjepart. Dette giver en højere sikkerhed for, at produkterne er af høj kvalitet og opfylder bestemte standarder.
  2. Support: Som certificeret forhandler har vi en højere grad af viden og erfaring med CreatBots produkter og kan derfor give bedre support og rådgivning.
  3. Garanti: Som certificeret forhandler har vi bedre garantier og efter-salgssupport, således at hvis noget går galt med produktet, kan det repareres eller erstattes.
  4. Kompetence: Hos 3D Printeq har vi en højere grad af kompetence og erfaring i 3D print, og kan derfor give bedre rådgive og vejlede om, hvordan 3D print kan bruges i produktionen.
  5. Compliance: Som certificeret forhandler har vi certifikater for compliance med bestemte standarder og regulativer, såsom CE, FCC og RoHs, hvilket er vigtigt i specifikke industrier eller geografiske områder.

Udover certificeringerne har CreatBot opnået over 30 patenter, hvilket har været med til at give dem samarbejde eller partnerskab med berømte universiteter og virksomheder som: Harvard University, Volkswagen, NASA, Foxconn, GE, ABB, TE Electric, Canadian Department of Defense m.m.

Årsagen til, at 3D Printeq er forhandlere af CreatBot, er, at de leverer pålidelige, effektive og professionelle 3D print-løsninger til erhvervsmarkeder, hvor sikkerhed, kvalitet og håndgribelige resultater retfærdiggør investeringer. Fra pålidelige, højtydende maskiner med dedikeret software til et stort udvalg af printmaterialer, er CreatBots produkter både innovative og tilgængelige.

Køber du en CreatBot 3D printer hos en certificeret forhandler som os, bliver du forsynet med de nyeste 3D print-teknologier.

 

Vil du høre mere om, hvilke fordele, der følger med certificeringen, er du altid velkommen til at tage kontakt til os eller udfylde gerne denne kontaktformular - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Relaterede blogindlæg

cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram