Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

CooBeen Nylon (Pa66) - Black

CooBeen Nylon (Pa66) 1.75 mm filament er et relativt stift, hårdt og slidstærkt materiale. Filamentet er perfekt til anvendelse i tekstilindustrien samt til tekniske artikler inden for bl.a. bilindustrien.

379 kr.

Farve:
Black
Vis flere valgmuligheder
Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer

Beskrivelse af CooBeen Nylon (Pa66) - Black:

Dette filament er ideelt til udskrivning af strukturelle komponenter og dele, der skal modstå belastning og høje temperaturer.

For at opnå de bedste resultater anbefales en dysetemperatur på 250-280 ℃ og en byggepladetemperatur på 80-120 ℃. Den foreslåede printningshastighed varierer mellem 40-100mm/s, men hvis du arbejder med en højpræcisionsmaskine, kan du overveje hastigheder op til 150mm/s for at opnå endnu finere detaljer.

Har du andre krav eller har du et større behov kan du kigge på vores andre typer af Nylon filamenter her. 

Yderligere information om CooBeen Nylon (Pa66) - Black:

Dette filament er ROHS-certificeret, hvilket betyder, at du kan stole på, at det opfylder høje standarder for både sundhed og miljøvenlighed. Med en omhyggeligt viklet struktur er filamentet let at arbejde med, og risikoen for trådbrud eller vikling er minimal.

Vigtig info! Du skal tørrer dette filament før du kan printe med det, så materialet opnår en fugtighed på under 15%.  Ved Nylon anbefaler vi at du tørrer filamentet ved ~80 grader (eller højeste tilgængelige temperatur) i 4-24 timer.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
250℃~280℃
Byggeplade temperatur
80℃~120℃
Printningshastighed
40-100mm/s

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “CooBeen Nylon (Pa66) - Black”

CooBeen PLA K3 i Black filament fra 3D printeq
CooBeen Nylon (Pa66) - Black
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram