CooBeen Nylon (Pa66) – White

CooBeen Nylon (Pa66) 1.75 mm filament er et relativt stift, hårdt og slidstærkt materiale. Filamentet er perfekt til anvendelse i tekstilindustrien samt til tekniske artikler inden for bl.a. bilindustrien.

378,99 kr.1.894,89 kr. 303,19 kr.1.515,91 kr.

-
+

Beskrivelse af CooBeen Nylon (Pa66) – White:

Dette filament er ideelt til udskrivning af strukturelle komponenter og dele, der skal modstå belastning og høje temperaturer.

For at opnå de bedste resultater anbefales en dysetemperatur på 250-280 ℃ og en byggepladetemperatur på 80-120 ℃. Den foreslåede printningshastighed varierer mellem 40-100mm/s, men hvis du arbejder med en højpræcisionsmaskine, kan du overveje hastigheder op til 150mm/s for at opnå endnu finere detaljer.

Har du andre krav eller har du et større behov kan du kigge på vores andre typer af Nylon filament

Yderligere information om CooBeen Nylon (Pa66) – White:

Dette filament er ROHS-certificeret, hvilket betyder, at du kan stole på, at det opfylder høje standarder for både sundhed og miljøvenlighed. Med en omhyggeligt viklet struktur er filamentet let at arbejde med, og risikoen for trådbrud eller vikling er minimal.

Vigtig info! Du skal tørrer dette filament før du kan printe med det, så materialet opnår en fugtighed på under 15%.  Ved Nylon anbefaler vi at du tørrer filamentet ved ~80 grader (eller højeste tilgængelige temperatur) i 4-24 timer.

Hastighed & ydeevne

Dyse temperatur
250℃~280℃
Byggeplade temperatur
80℃~120℃
Printningshastighed
40-100mm/s

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CooBeen Nylon (Pa66) – White”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede varer

Skal vi hjælpe dig videre?

Hvis du har brug for vores hjælp, er du velkommen til at sende os en henvendelse gennem formularen herunder. Du kan også altid kontakte os på telefon eller mail.

Skriv til os