Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED ABS K5T Transparent - White

KEXCELLED ABS K5T Transparent filament 1.75 mm har både en høj gennemsigtighed og optimal slagstyrke. Det kan anvendes til modeller, der kræver høj gennemsigtighed.

272 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED ABS K5T Transparent?

Et ABS-materiale med gennemsigtige egenskaber. Filamentet er designet til høj sejhed og varmebestandighed, der kan anvendes til modeller, der kræver høj gennemsigtighed.

Normalt er gennemsigtigheden af ABS omvendt proportional med slagstyrken, men efter omfattende testning er formlen blevet forbedret, så ABS K5T både har en høj gennemsigtighed og optimal slagstyrke.

Yderligere fordele ved dette filament:

  • Fremragende termisk stabilitet
  • God sammensmeltningsevne
  • Nem at udskrive og stabilt filament

Tekniske specifikationer: KEXCELLED ABS K5T-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED ABS K5T-MSDS-ENG-PDF


 

Forskellen mellem ABS K5 og ASA K5?

ASA K5 har generelt bedre egenskaber end ABS K5, dog hvis der ønskes et prisbilligt produkt er ABS K5 et billigere alternativ, hvis man ikke har brug for egenskaberne ved ASA K5.


 

Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og det er et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: ABS (Acrylonitril-Butadien-Styren)

ABS er kendt for sin styrke, holdbarhed og modstandsdygtighed over for høje temperaturer.

Det er et almindeligt anvendt materiale i industrien til fremstilling af reservedele, legetøj, elektronik, og mange andre produkter.

ABS er også et populært materiale i 3D printning, da det har en høj styrke og stivhed, hvilket gør det velegnet til at fremstille dele, der skal modstå belastninger og slid.

Det kan også nemt slibes og poleres, hvilket gør det velegnet til fremstilling af produkter med glatte overflader.

ABS kan være udfordrende at arbejde med på grund af dets høje krav til varme og temperaturkontrol, men det kan give nogle imponerende resultater i hænderne på en erfaren 3D printer.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
240~260℃
Byggeplade temperatur
80~100℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
23~28 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
42~44 (Mpa)

Under udskrivningsprocessen skal ABS holdes varmt for at undgå, at det afkøles for hurtigt, hvilket kan forårsage deformationer og revner i det udskrevne produkt. Derfor skal du som minimum have opvarmet byggeplader, derudover anbefales et lukket kammer og gerne med varme i.

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED ABS K5T Transparent - White”

Kexcelled ABS K5T Filament Transparent white
KEXCELLED ABS K5T Transparent - White
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram