Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED OBC K7 - Natural

KEXCELLED OBC K7 filament 1.75 mm er en speciel plasttype, som er modstandsdygtigt over for flere almindelige opløsningsmidler. Det beskadiges ikke af ændringer i luftfugtighed og kan anvendes efter langtidsopbevaring.

498 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer

Hvorfor KEXCELLED OBC K7

OBC K7 er en speciel plasttype, som er modstandsdygtigt over for flere almindelige opløsningsmidler. Det beskadiges ikke af ændringer i luftfugtighed og kan anvendes efter langtidsopbevaring.

Det er kendetegnet ved ultra-lav densitet, hvilket gør filamentet 20-40% længere end andre ruller af materialer ved samme vægt. Desuden er det økonomisk valg og kan udskrive lette og holdbare produkter.

Yderligere fordele ved dette filament:

  • Fleksibilitet
  • Kemisk modstandsdygtighed
  • Lav densitet

Tekniske specifikationer: KEXCELLED OBC K7-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED OBC K7-MSDS-ENG-PDFHvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: OBC 

OBC er baseret på termoplastiske olefine-forbindelser i form af blokcopolymer. Modsat SEBS og SBS som er baseret på en “styrenfri” kemisk struktur, som tilbyder fremragende modstandsdygtighed over for UV og ældning.

OBC-materiale er meget let, hvilket gør det velegnet til brug i applikationer, hvor vægten er en faktor.

OBC-materiale har en god kemisk resistens, hvilket betyder, at det kan modstå angreb fra kemikalier og syrer.

OBC-materiale kan formes i en række forskellige former og størrelser, hvilket gør det alsidigt og anvendeligt i mange forskellige applikationer.

OBC-materiale er genanvendeligt, hvilket betyder, at det kan genbruges og omdannes til andre produkter efter endt brug.

OBC-materiale er også let at 3D printe, hvilket giver mulighed for at fremstille komplekse geometrier og designs, som kan være vanskelige at opnå med andre materialer.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
210~240℃
Byggeplade temperatur
70~90℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Trækbrudsstyrke
11~14 (Mpa)

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED OBC K7 - Natural”

Kexcelled OBC K7 Filament Natural
KEXCELLED OBC K7 - Natural
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram