Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PAHT K7 CF LM - Kulfiberforstærket nylonmateriale - Black

KEXCELLED PAHT K7 CF LM 1.75 mm er et PA12-baseret kulfiberforstærket nylonmateriale med meget høj mekanisk ydeevne og høj styrke og stivhed, samt lavere svind end de andre PAHT K7 filamenter i vores sortiment.

817 kr.

Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer

Hvorfor KEXCELLED PAHT K7CFLM?

PAHT K7CFLM er et PA12-baseret kulfiberforstærket nylonmateriale med lav vandabsorbering, samt en væsentlig forøgelse af styrke, stivhed og varmeafbøjningstemperatur.

Dette filament er et mix af vores andre produkter PAHT K7CF og PAHT K7LM, hvor dette filament ikke suger nær så meget fugt.

Yderligere fordele ved dette filament:

 • Høj mekanisk ydeevne
 • Høj styrke og stivhed
 • Lav vandabsorbering

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PAHT K7CFLM-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PAHT K7CFLM-MSDS-ENG-PDF

OBS: Det anbefales at anvende dyser med en diameter på over 0,6 mm, der er fremstillet af slidstærke materialer såsom vores Premium hærdet ståldyse - MK8 (0.4mm) / (0.6mm) / (0.8mm) - 1.75 mm.


 

Forskellen mellem KEXCELLED PAHT K7, PAHT K7CF, PAHT K7LM & PAHT K7CFLM 

 • PAHT K7 er et PA6-baseret nylonmateriale og det billigste KEXCELLED nylonprodukt med gode egenskaber. Det har en smeltetemperatur på ~230°C, men en varmeafbøjningstemperatur på 135°C.
  ,
  ,
 • PAHT K7LM er et PA12-baseret nylonmateriale, der er let at printe med og udmærker sig både med hensyn til print- og mekaniske egenskaber. Det har en smeltetemperatur på ~220°C, men en varmeafbøjningstemperatur på 109°C.
  ,
  ,
 • PAHT K7CF er et PA6-baseret kulfiberforstærket nylonmateriale med forbedret egenskaber. Det har en smeltetemperatur på ~230°C, men en varmeafbøjningstemperatur på 180°C.
  ,
  ,
 • PAHT K7CFLM er et PA12-baseret kulfiberforstærket nylonmateriale med meget høj mekanisk ydeevne og høj styrke og stivhed. Det har en smeltetemperatur på ~220°C, men en varmeafbøjningstemperatur på 120°C.


Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og det er et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PAHT (Polyamid-hydroxy-tryptophan) 

PAHT er kendt for at have en meget høj styrke og stivhed, hvilket gør det ideelt til anvendelser, der kræver holdbare og stærke emner.

PAHT er også kendt for sin modstandsdygtighed over for varme og kemikalier, hvilket gør det ideelt til anvendelser i miljøer med høje temperaturer eller aggressiv kemi. Det er også modstandsdygtigt over for UV-stråling, hvilket gør det til et godt valg til udendørs applikationer.

PAHT er blevet brugt til en række forskellige applikationer inden for forskellige industrier, herunder medicinsk udstyr, bilindustrien og elektronik. Det er et alsidigt materiale, der er ideelt til anvendelser, der kræver styrke, holdbarhed og modstandsdygtighed over for varme og kemikalier.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
270~290℃
Byggeplade temperatur
70~100℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
20~25 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
80~90 (Mpa)

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PAHT K7 CF LM - Kulfiberforstærket nylonmateriale - Black”

Kexcelled PAHT K7CFLM Filament black
KEXCELLED PAHT K7 CF LM - Kulfiberforstærket nylonmateriale - Black
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram