Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PC K7 - Clear White

KEXCELLED PC K7 1.75 mm er særligt velegnet til 3D printning af genstande, der kræver en høj grad af styrke og holdbarhed, såsom reservedele til industrielt udstyr, dele til maskiner eller komponenter til bilindustrien.

273 kr.

Farver:
Clear White
Vis flere valgmuligheder
Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer

Hvorfor KEXCELLED PC K7?

Materialet PC er særligt velegnet til 3D printning af genstande, der kræver en høj grad af styrke og holdbarhed, såsom reservedele til industrielt udstyr, dele til maskiner eller komponenter til bilindustrien.

Yderligere fordele ved dette filament:

  • Høj styrke
  • Høj varmebestandighed
  • Høj kvalitet af sammenklæbning mellem lagene

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PC K7-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PC K7-MSDS-ENG-PDF

OBS: PC-materialet kan have en tendens til at krympe under afkøling, så det er vigtigt at anvende en varmeplade på byggepladen for at sikre, at objektet forbliver fastgjort til pladen, mens det printes.


 

Forskellen på PC K7 og PC K10

  • PC K10 har ca. 10% højere slagstyrke end PC K7 filamentet.


Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og så er det et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PC (Polycarbonat) 

PC anvendes typisk i 3D printere, der er udstyret med en varmeplade til opvarmning af byggepladen og en dyse, der kan opvarme og ekstrudere materialet. Printprocessen består af opvarmning af PC-materialet til en flydende tilstand, og derefter ekstruderes af materialet lag for lag, indtil det ønskede objekt er opbygget.

PC-materialet kan have en tendens til at krympe under afkøling, så det er vigtigt at anvende en varmeplade på byggepladen for at sikre, at objektet forbliver fastgjort til pladen, mens det printes. Det kan også være nødvendigt at tilføje support materiale til 3D modellen for at sikre, at objektet ikke falder sammen under printprocessen.

Generelt set, er PC-materialet et stærkt og holdbart materiale, der kan anvendes til 3D printning af genstande, der kræver styrke og modstandsdygtighed over for høje temperaturer. Men, det kan være en udfordrende materiale at arbejde med og kræver ofte lidt ekstra indsats og erfaring for at opnå de bedste resultater.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
250~270℃
Byggeplade temperatur
80~100℃
Varmekammer temperatur
80~150℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
35~40 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
65~75 (Mpa)

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PC K7 - Clear White”

Kexcelled PC K7 Filament transparent white
KEXCELLED PC K7 - Clear White
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram