Certificerede forhandlere af CreatBot
Over 20 års erfaring
Optimering af arbejdsprocesser
3D Printeq
Beklager - vi arbejder på siden, så den kan forekomme ustabil | Gratis fragt over 395,- til GLS pakkeshops

KEXCELLED PETG K5 - Black

KEXCELLED PETG K5 1.75 mm er et opgraderet PETG-materiale. Filamentet har samme stivhed som PLA, mens den er stærkere end PET. Desuden er PETG-filamenter godkendt til kontakt med fødevarer og er 100 % BPA-fri.

175 kr.

Farve:
Black
Vis flere valgmuligheder
Levering af 3D printer
Over 20 års erfaring
Spørgsmål?
Beskrivelse
Tekniske specifikationer
Vores erfaring

Hvorfor KEXCELLED PETG K5?

PETG K5 printer lige så let som PLA-materialer og er et sikkert og miljøvenligt filament med høj sejhed, modstandsdygtighed over for varme og vejrbestandighed.

Filamentet har samme stivhed som PLA, men den er stærkere end PET. Desuden er PETG-filamentet godkendt til kontakt med fødevarer og er 100 % BPA-fri.

Det er det perfekte valg til at lave en funktionel prototype.

Yderligere fordele ved dette filament:

  • Optimal termisk stabilitet
  • Let at udskrive på grund af den perfekte 3D printning-flowing adfærd, der er i fuld overensstemmelse med kravene til fødevarestandarden
  • Bemærkelsesværdig høj glans, høj styrke, sejhed og temperaturbestandighed

Tekniske specifikationer: KEXCELLED PETG K5-Technical Date Sheet-ENG-PDF

Sikkerhedsprotokol: KEXCELLED PETG K5-MSDS-ENG-PDF


 

Forskellen mellem KEXCELLED PETG K5 & PETG K6

  • PETG K5 er et opgraderet PETG-materiale, hvor smeltetemperaturen kan nå op på 70℃
    ,
  • PETG K6 er et opgraderet PETG-materiale med høj mekanisk ydeevne, hvor smeltetemperaturen kan nå op på 98 ℃
    ,

- Begge filamenter er godkendt til kontakt med fødevarer og er 100 % BPA-fri.


 

Hvorfor filament fra KEXCELLED?

KEXCELLED er et af de få filament brands, der er ISO-certificeret, og det er et omkostningseffektivt produkt i topkvalitet.

KEXCELLED har et rigt produktsortiment af høj kvalitet inden for FDM-materialer og har med succes uafhængigt udviklet modificerede basismaterialer af høj kvalitet såsom gennemsigtig PLA, PLA med høj styrke, PLA med høj modstandsdygtighed, flammehæmmende PLA og PLA/CF-kompositmaterialer, ABS med lav lugt og PETG-materialer.

Til ekstremt krævende industrielle applikationer har KEXCELLED udviklet en række højtydende tekniske materialer, såsom PC-materialer, PEI-materialer, modificeret PA og dets fiberkompositmaterialer, PEEK med lavt warping, PEEK med høj interlayer-adhæsion og dets fiberkompositmaterialer.Generelt om materialet: PETG (polyethylenterephthalatglykol)

PETG anvendes til en bred vifte af applikationer, herunder 3D printning. PETG er kendt for sine styrke- og holdbarhedsegenskaber, samtidig med at det er let at arbejde med. PETG er et materiale, der er modstandsdygtigt over for UV-lys, mange kemikalier og slid, hvilket gør det til et populært valg til applikationer som prototyper, beholdere, emballage og reservedele.

I 3D printning er PETG et populært materiale til FDM-printere (Fused Deposition Modeling). Det er nemt at printe med, og det giver en god overfladekvalitet og styrke. PETG er også kendt for sin evne til at forhindre deformation og vridning under printprocessen, hvilket gør det til et godt valg til større printprojekter.

PETG er også relativt nemt at efterbehandle, da det kan bearbejdes og slibes til en glat overflade. Det er også muligt at male PETG, men det kan kræve forbehandling for at sikre god vedhæftning.

Hastighed & ydeevne

Dysetemperatur
225~245℃
Byggeplade temperatur
70~80℃
Printningshastighed
40-80mm/s
Slagstyrke
60~90 (KJ/m2)
Trækbrudsstyrke
40~45 (Mpa)

PETG filament er et godt alternativ til ABS, da det er nemmere at arbejde med end ABS og har mange bedre egenskaber end PLA.

PETG er et godt valg til en bred vifte af 3D printprojekter på grund af dets styrke, holdbarhed og printegenskaber.

Hvad synes andre om dette produkt?

Anmeldelser

Der er ikke skrevet anmeldelser til dette produkt endnu.

Vær den første til at skrive en anmeldelse af “KEXCELLED PETG K5 - Black”

Kexcelled PETG K5 Filament Black
KEXCELLED PETG K5 - Black
Ekspert-rådgivning
Vi tilbyder kompetent rådgivning og sparring i alle faser af 3D printing processen, så du kan få mest muligt ud af din investering.
Bred erfaring
Med mange års erfaring i branchen har vores rådgivere en dyb forståelse for 3D printing teknologi, og de ved præcis, hvad der skal til for at opnå den bedst mulige løsning til dit projekt.
Kvalitetsprodukter
Vi fører kun produkter fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på, at du får en høj kvalitet 3D printer, filament og tilbehør, der lever op til dine krav og forventninger.
cartmagnifiercrosschevron-downcheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram